Even voorstellen

Mijn naam is Hester Troost - Klaassen (1982). Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en woon met veel plezier in Zwolle. Mijn hobby’s zijn sporten, reizen en met kinderen werken. 

Ik heb meer dan bijna 10 jaar als leerkracht gewerkt op een school voor speciaal onderwijs. Het sociaal emotioneel functioneren van kinderen heeft mij altijd geintrigeerd, vandaar dat ik me ben gaan omscholen. In mei 2010 heb ik mijn diploma Kindercoach gehaald. En in 2012 heb ik de opleiding bij BGLvoor integratief kinder- en jeugdtherapeut afgerond. In 2016 heb ik de PSBK opleiding afgerond.

Ik ben gecertificeerd MatriX professional en Rots en water trainer. Inmiddels heb ik mij verdiept en gespecialiseerd in HSP (hooggevoeligheid) en Stress bij pubers/tieners.

Ook heb ik bij het Breincentrum RMTI 1 en 2 gevolgd, om reflexintegratie als dat wenselijk is te integreren in mijn behandelingen.

In mijn werk binnen de praktijk werk ik vol enthousiasme samen met kinderen en jongeren om hen te helpen tot een oplossing te komen! Mijn missie is geslaagd als het kind  weer vrolijk is en dat ouders de kwaliteiten en de talenten van hun kinderen weer kunnen zien en van hen kunnen genieten. En natuurlijk dat de kinderen hun krachten weer ervaren en de toekomst weer zonnig inzien.

Mijn praktijk heet: Pauwwow.

Deze naam heb ik gekozen, omdat ik het geweldig vind als kinderen na mijn behandeling zo trots als een pauw de wereld ingaan en vol zelfvertrouwen het wow gevoel ervaren.

Ik zou het heel leuk vinden om met jou en je kind aan de slag te gaan!

contact menstotaal 20220217 103648 x27